De ‘Trainer-Coach Certificatie’ van BAO Group

Nieuwe opleiding

Sedert meer dan drie jaar kent de BAO Group een sterke groei, 2011 was een hoogtepunt.
Niet voor niets hebben we geopteerd voor “bouche à oreille”, mond aan mond reclame, als naam voor onze activiteiten.
De “bouche à oreilles” doet het wonderlijk goed in alle sectoren, zowel in bedrijven als in de social profit (onderwijs, sociale integratie, en hospitalen … ), de vraag blijft groeien, dankzij de tam-tam van onze klanten. En die zullen ons blijven aanbevelen op voorwaarde, uiteraard, dat we zelf scherp blijven op inhoudelijk vlak (innoverende tools volgens de nieuwste ontwikkelingen in de menswetenschappen) en inzake methodiek en groepsdynamica. Niet te vergeten : de permanente vorming van onze senior en junior coaches die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel dragen.

Momenteel lopen diverse grote ‘collectieve coaching’ projecten in verscheidene bedrijven. De BAO Group heeft dan ook een nood inzake human resources om proportioneel een gepast antwoord kunnen geven aan de stijgende vraag van onze klanten.

Daarom, en om onze bestaande opdrachtgevers de gewenste kwaliteit te blijven aanbieden bij de nieuwe vragen, hebben we het programma van het EXPERT traject (voor professionele coaches) in ons opleidingsinstituut Elan Vital grondig aangepast.

Wat niet verandert : de deelnemers zullen kunnen blijven genieten van het individueel mentorship-programma dmv stages on the field in organisaties (corporate en social profit) om het beroep van coach van binnenuit te kunnen ervaren : door te kijken, te luisteren, en te voelen.
De BAO Group is trouwens één van de enige coachingscholen die deze ‘plus’, deze praktische meerwaarde aan de deelnemers aanbiedt, op een professionele en gestructureerde manier. De ervaring leert ons dat deze aanpak bijzonder bijdraagt aan de opleiding van onze coaches en dus aan de reputatie van onze school.

Wat bijgekomen is : Expert is nu een volledig opleidingsprogramma om aan de deelnemers de sleutels te geven om het beroep van trainer-coach te kunnen uitoefenen in bedrijven en andere organisaties. Op het einde van het traject is een certificatie tot “Trainer- Coach BAO Group” die we als kwaliteitslabel willen beschouwen.
Het is inderdaad zo dat het beroep van coach één ding is, trainer-coach as such is een ander beroep dat een bredere scala aan competenties beslaat. De deelnemers aan de vorige Expert formule cyclus 2 hebben er zeker voordeel bij het nieuw traject te volgen : het is een volwaardig complementair parcours die professionele poorten kan openen.
Het succes van deze nieuwe formule is te zien aan het aantal inschrijvingen!
Ondanks het feit dat de Expert cyclus in januari 2012 start is het goed om nu al je plaats te reserveren.

>> Meer info       >> Online inschrijven

Voor de BAO Group,

Pierre LucasCategorieën:Elan Vital Actualiteit

2 replies

 1. Pierre,

  Kan je me eens laten weten wanneer dit door gaat en hoeveel dit traject kost ?

  Vg,
  Bernard Van Landschoot

 2. Dag Bernard,
  Dank je voor je vraag.
  De links naar de agenda en de prijzen van het traject werden toegevoegd onderaan aan het bericht.
  Vg,
  Daniëlle De Wilde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: