Jaartraject van Explorer tot Discoverer

BEGIN EN EINDE/EINDE EN BEGIN

De groepen Discoverer hebben hun traject achter de rug. Het einde van een jaartraject van Explorer tot Discoverer betekent het afsluiten van een periode van intens zelfonderzoek, van confrontatie, van ont-dekkingen, van ont-wikkeling en een  … streven  … naar positieve aanvaarding van de Mens met al zijn mysteries en paradoxen.
En het is het begin van het zich stevig positioneren als coach, het nog verder belichamen van de “coachattitude” op het werk, in het gezin, in maatschappelijke contexten.

THANKS!
Een grote “merci” aan de staff coach -assistenten voor hun discrete en efficiënte support. En een bijzondere dank aan de welwillende uitgenodigde coachees die als proefkonijnen wilden fungeren.

EXPERT BAO TRAINER-COACH
Voor het seizoen 2011-2012 zijn de inschrijvingen afgerond.

Ook voor bet Experttraject, waar de coachingtools en de specifieke pedagogische aanpak van het BAO team zullen worden doorgegeven in de vorm van een intensieve train the trainer.
Voor de tweetalige groep die start in januari 2012 is het nu de challenge om de geziene materie en inzichten te gebruiken in groepen, teams en organisaties.
Het is als het ware het leren van een tweede beroep : dat van trainer-coach! Het belooft spannend te worden want oefenen, praktijk, stages in organisaties en feedback krijgen en geven staat on top.
Het gehele team BAO Mentor-Coaches verheugt zich al op de begeleiding van de Mentees die ze van januari tot september .zullen opvolgen. En het zal leerrijk zijn voor beide partijen, reverse mentoring is een concept waarin we ijzersterk geloven: we evolueren vooral dankzij de verschillen in een cultuur van feedback en feedforward, in een partnership van Mens tot Mens.

INFO-AVOND
Op 12 december organiseren we een opendeuravond waar mensen kunnen kennismaken met ons team en ons programma-aanbod. Het zou fijn zijn de ‘bouche à oreilles’ te laten werken. Op 13/11/2011 is er een certificatiedag voor de mensen van de Discoverer-reeks. De volgende is op 25 maart 2012.

OEFENEN IN SUPERVISIEGROEP

We bieden ook oefenmogelijkheden tijdens supervisie sessies in groep die open staan voor iedereen (ook mensen die onze trajecten nog niet kennen) en uiteraard voor al diegenen die nog wat willen oefenen om in het élan, in het vuur van de actie te blijven .

SPECIALS : WORKSHOPS

Specifieke workshops worden ook ingepland. Schrijf in op onze BAO zoom blog om contact te houden met al onze projecten.Categorieën:Elan Vital Actualiteit

Tags: , , , , , , , , ,

2 replies

  1. Een grote merci aan de groep Explorer -Discoverer NL….en voor de sterren op de foto’s
    Daniëlle

  2. DIkke merci aan onze inspirerende, confronterende, lerende, faciliterende, participerende en ultra motiverende mentor-trainers!
    Nu we naar die foto’s kijken: wat zien we er blakend en jong uit hé, voor zo’n OPA’s 🙂
    BH (Big Hug)
    Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: