Global Inspiration Conference 2012 te Oostduinkerke

Spring of Newmanity was het thema van de 19de Global Inspiration Conference.
Een apart congres met een rijkdom aan workshops, keynote speakers en internationale uitwisselingen.

179 coaches, therapeuten, schrijvers, researchers, cultural creatives en intelligente optimistes verzamelden zich, allemaal gepassioneerd door de Mens en zijn mogelijkheden.
Een buitengewone week om zich te herbronnen en met peers uit te wisselen.
BAO-Group was een van de actieve sponsors van deze meeting van 21 nationaliteiten met als doel de uitwisseling van methodieken voor persoonlijke ontwikkeling, leadership en stressmanagement.

Tango en leadership, systemisch werk organisatie en familieopstellingen, werken met de elementen, EFT, lach yoga, mindfulness-initiaties, zweethut, ademhalingstechnieken,  neurowetenschappen en gezondheid, change management en rituelen, stress en burn out, transpersoonlijke coachingtechnieken,  technology of the sacred genoemd … en vooral, activiteiten met en voor de kinderen, de volwassenen van morgen … een plezier om ze bezig te zien tijdens de Talent Show en de eindceremonie.

Een heel speciale dank aan de Belgische delegatie en in het bijzonder aan de deelnemers aan onze trajecten Explorer, Discoverer, Expert die ons met concrete daden hebben ondersteund bij de organisatie en het onthalen van onze buitenlandse collega’s.
Dank ook aan domein Westhoek in Oostduinkerke die onze flexibele gast was.
We blijven die mooie energie verspreiden door tijdens het jaar BAO-Group/Elan Vital ‘Breathing Circles’ te organiseren. Wil je mee naar de 20ste Global Inspiration Conference in India, Bhimtal, Uttarakhand (bij Nainital) van 21 tot 28 april 2013 – 1300 m hoog … de Himalaya als background … om je persoonlijke ontwikkeling te verdiepen en dus je coachingpresence?  Misschien ondersteun je graag als vrijwilliger de missie van IBF (International Breathwork Foundation)   www.ibfnetwork.com

contacteer: d.dewilde@baogroup.be of f.doyen@baogroup.be



Categorieën:Elan Vital Actualiteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: