Exclusieve Elan Vital workshop : MIJN PERSOONLIJKE KRACHT : 2013 verder zetten met VER-WONDERING

breathing-circle-GIC

We duiken in ons eigen hart, exploreren het Groot Mysterie dat we allemaal zijn via adem en beweging.

Einde van het jaar : periode om de balans op te maken en plannen te maken voor de toekomst. Daniëlle en Fabienne nodigen jullie om dit thema te verkennen op een andere manier dan de mentale benadering, vanuit de ervaring, weg van psychologiseren en rationaliseren. Alleen door ademen en beweging.

Aanvaarden wat geleefd heeft, de cycli die eindigen, de scenarii die ik genoeg gespeeld heb, die elementen transformeren, de lessen integreren, licht werpen op de schaduw, de polariteiten omarmen en het pad van loslaten, aanvaarden en dankbaarheid opgaan. Aanvaarden wat het Leven ons doet beleven, van wrok naar vrede gaan, op eigen kracht durven staan en die ook tonen, gelatenheid ruilen voor ambitie – de moed hebben om angst in beweging te zetten om te het geschenk van verwondering te ontvangen. Kijken naar het leven door de ogen van een kind en met de wijsheid van de volwassene.

Een weekend, open voor allen, om vol-ledig aanwezig te kunnen zijn voor jezelf, in de intimiteit van je adem en lichaam .. om heel bewust onze Heldenreis verder te zetten, onze realiteit vorm te geven vanuit kracht, dansen met het Leven in het Hier en Nu. We ont-moeten onze angsten, demonen, beperkende gedachten en onze poëzie, onze talenten, onze Kracht. En we drukken al die aspecten uit via bewust ademen, authentic movement, dans, via alles wat ons verbindt met de Natuur en onze natuur. Zijn ipv doen.

De coaches : Fabienne Doyen en Daniëlle De Wilde werken als coach in organisaties en in individuele begeleiding. Ze hebben een ontologische benadering, een holistische aanpak die verder gaat dan traditionele coaching.

Ze mengen hedendaagse methodieken (neurowetenschappen, EFT, NLP, Authentic Movement, Voice Dialogue, ..) met tools uit de oude tradities (sjamanistische reizen, meditatie, breathwork, yoga, .. ), en bieden activiteiten aan die het transpersoonlijke benadrukken, waaronder de maandelijkse BAO-Breathing Circles.

Met een knipoog noemen ze zichzelf ‘urban shamans’ en ze complementeren elkaar met hun background, levenservaring en ervaringen in de ‘Circle of Life’, Four Winds, en de jaarlijkse Global Inspiration Conference (GIC) van de International Breathwork Foundation, waarin ze als vrijwilliger werken. In April is de volgende GIC in India (www.ibfgic.com).

Wat hun hart doet kloppen en wat ze willen delen met zoveel mogelijk mensen is hun passie en dankbaarheid voor wat ze zelf leerden van wijze mannen en vrouwen, Elders, medicijnmensen die hoeders zijn van aloude tradities zoals de Tolteken, Laika’s en andere natuurvolkeren.

Praktisch :

  • Wanneer : 26 en 27 januari 2013. Van zaterdag 9.30 tot zondag 16.30. Zaterdagavond wordt ook gewerkt.
  • Waar : Wenduine, Veldstraat 18. car pooling mogelijk
  • Prijs : € 75 per dag (Mensen die moeite hebben om deze som momenteel te betalen, contacteer ons daarover.) Daniëlle De Wilde: d.dewilde@baogroup.be – 0495 660700 & Fabienne Doyen: f.doyen@baogroup.be

Meebrengen:

  1. Werken : schrijfgerief, matje en deken om op de grond te oefenen. Voorzie warme kledij voor buiten en binnen, en sloffen voor binnen.
  2. Eten en drinken : we delen wat iedereen meebrengt, gezonde voeding, light, bio bij voorkeur. Breng minimum 2 flessen water en 1 kg fruit, .. en al wat je zelf denkt nodig te hebben.
  3. Slapen : je kan ter plaatse bliven slapen, gratis, in soberheid en eenvoud. Breng alles daarvoor mee, slaapzak, matjes, kussen, .. in de buurt zijn er ook B&B voor diegenen die daarvoor opteren.

>> InschrijvenCategorieën:Elan Vital Actualiteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: