BAO BREATHING CIRCLE : the power of letting go

BAO-BreathNL---17-01-2013

BAO Group Breathing CirclesKom de KRACHT VAN DE ADEM (her)ontdekken .
Ervaar ademhalingstechnieken die zo oud zijn als het leven zelf met als voordeel :

in totale ontspanning te komen, een diep welzijn, een transformatie van energie, een emotionele healing van wat diep in het geheugen van onze cellen is gegrift, verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven, stress en spanningen loslaten en burn-out preventie.

Kan je een natuurlijker en voordeliger vinden om je levenskwaliteit te behouden en verhogen ?
“Breathing Circles” bestaan over de gehele wereld en worden gefaciliteerd door professionals die deze stressmanagement tools willen verspreiden bij zoveel mogelijk mensen.
Via eenvoudige oefeningen ervaar je de samenhang van ademhaling, denken en voelen, je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los.
De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om die optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, evenwicht, gezonder fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam.
De diepe spirituele verbinding en het welzijn die uitgaan van zoveel zuurstof bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Maar wanneer gunnen we die quality time aan onszelf ?

We bieden jullie de mogelijkheid om die eenvoudige praktijk van bewust ademen met zijn vele voordelen te komen proeven in een informeel samenkomen in een cirkel van levenslustige mensen.

Facilitators : Daniëlle De Wilde, Fabienne Doyen en Luc Maertens zijn professionele coaches, vrijwilligers bij IBF www.ibfnetwork.com

Daniëlle De Wilde is co-oprichter van coachingsinstituut Elan Vital – Bao Group www.baogroup.be voor persoonlijke ontwikkeling.
Wanneer : van 19 tot 22 u
Deelname : 20 euro.
Adres: Felix Hap straat Brussel Etterbeek
Meebrengen:
• matje
• deken om goed warm te hebben
• kussen
• losse kledij, water

Inschrijven: > Online Inschrijvingsformulier

Wil je deelnemen, je kan ook asap reserveren via d.dewilde@baogroup.be – Het aantal deelnemers is beperkt .

Weet je dat ieder jaar in telkens een ander land een internationale conferentie van een week plaatsheeft met “Adem” als thema en waar wereldburgers uit de sector persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en begeleiding iedere jaar samenkomen om uit te wisselen …. therapeuten, coaches , schrijvers, artiesten … of simpelweg mensen die persoonlijke groei au sérieux nemen.
GLOBAL INSPIRATION CONFERENCE of GIC. Dit jaar vindt de 20ste GIC plaats in India, in april, Back to the Spirit of Breath. Kijk eens op www.ibfgic.com
Dit is een niet-commercieel evenement op basis van vrijwillige inzet. De vele uitwisselingen van workshops door de deelnemers maakt van de GIC een unieke co – creatie. Ook kinderen zijn er welkom!

Met hartelijke groeten,

Daniëlle De Wilde

www.baogroup.beCategorieën:Elan Vital Actualiteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: