BREATHING CIRCLE 01/09 TE BRUSSEL (BAO)

Kom de KRACHT VAN DE ADEM (her)ontdekken.

Gun je jezelf quality time?  Wie durft echt aan zelfzorg te doen ondanks alle professionele, sociale, familiale en zelfs spirituele verantwoordelijkheden?

BAO Group Breathing CirclesHet BAO Group Elan Vital team heeft als missie de beste en laatste methodologieën uit de wereld van de positieve psychologie te integreren  aan te bieden aan diegenen die hun leven en gezondheid belangrijk vinden. Ook energetische technieken en lichaamswerk.  Dit altijd met een praktische insteek.

Bewust circulair, verbonden  ademen als remedie tegen de alomtegenwoordige symptomen van depressie, zwartgalligheid, uitputting  en burn-outis wat we oefenen op onze ademavonden.

Ademen als alternatief voor  : overmedicatie, roken, alcohol, drugs, overmatig eten en werken, televisie of andere schermen… en nog veel andere verslavingen.

Kom en ervaar technieken die zo oud zijn als het leven zelf met als voordeel : in totale ontspanning te komen, een diep welzijn, een transformatie van energie, een emotionele healing van wat diep in het geheugen van onze cellen is gegrift, verbinding voelen met ‘Al wat leeft’ en je vitaliteit een boost geven, stress en spanningen loslaten en burn-out preventie.

Breathwork biedt, volgens ons,  een perfect antwoord op de moeilijkheden en de behoeften van de mens uit de 21 ste eeuw.

Het werkt vlug, efficiënt, met direct resultaat op ieder niveau : fysisch, emotioneel, mentaal en spiritueel.

breathingNatuurlijker en voordeliger middel om je levenskwaliteit te behouden en verhogen kan je nauwelijks vinden.
“Breathing Circles” bestaan over de gehele wereld en worden gefaciliteerd door professionals die deze stressmanagement tools willen verspreiden bij zoveel mogelijk mensen.
Via eenvoudige oefeningen ervaar je de samenhang van ademhaling, denken en voelen, je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los.
De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om die optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, evenwicht, gezonder fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam.

Deze avonden hebben zeker niet als pretentie een vervanging te bieden voor een individueel diepgaander werk met een coach of therapeut.  Maar het helpt om de lagen van onze psyche te verdiepen en energie te krijgen.  Om te herbronnen en je te verbinden met je innerlijke wereld.
De diepe spirituele verbinding en het welzijn die uitgaan van zoveel zuurstof bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en … zo simpel!

We bieden jullie de mogelijkheid om die eenvoudige praktijk van bewust ademen met zijn vele voordelen te komen proeven in een informeel samenkomen in een cirkel van levenslustige mensen.  Zonder andere pretentie dan een veilig kader te scheppen waar jij jouw tempo, en jouw ritme kan volgen.

Facilitators : Daniëlle De Wilde en Fabienne Doyen, zijn gecertificeerde breathworkers M werken als professionele trainer-coach in België en internationaal en zijn vrijwilligers bij IBF International Breathwork Foundation  www.ibfnetwork.com .  Daniëlle  en Fabienne leiden en superviseren groepen en individuen  als Professional Certified Coaches ICF in hun coachingsinstituut Elan Vital – Bao Group  www.baogroup.be.  Naast hun interventies voor leiders  in bedrijven en organisaties faciliteren ze diverse workshops zoals Vrouwen Cirkels (Feminine Leadership), Ceremoniële Vuurlopen en Hedendaagse Rituelen, Emotional Freedom Techniques, Symbolic Coaching…..

Wanneer : 01/09 (regio Brussel) – van 19:00 tot 21:45

Bijdrage: 20 euro (ten voordele van een sociaal project)

Voor meer info: mail naar f.doyen@baogroup.be of d.dewilde@baogroup.be

Meebrengen:

  • matje
  • deken om goed warm te hebben
  • kussen
  • losse kledij, water

Inschrijven> Online Inschrijvingsformulier

Het aantal deelnemers is beperkt.

Weet je dat ieder jaar in telkens een ander land een internationale conferentie van een week plaatsheeft met “Adem” als thema en waar wereldburgers uit de sector persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en begeleiding iedere jaar samenkomen om uit te wisselen …. therapeuten, coaches, schrijvers, artiesten … of simpelweg mensen die persoonlijke groei au sérieux nemen.

In 2012 was BAO Group Elan Vital co-organisator van de Global Inspiration Conference. In juli 2014 faciliteerden de BAO Group / Elan Vital coaches workshops in Ierland, Global Inspiration Conference.

Met hartelijke groeten,

Daniëlle De Wilde & Fabienne DoyenCategorieën:Elan Vital Actualiteit

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: