Beleef je volle vrouwenkracht op 29 en 30 augustus 2020.

WE Feminine Power

Er was eens een vrouw…, begeleid door Daniëlle en Ann De Wilde.

> Online inschrijven

Daniëlle en Ann bieden jullie een workshop om je vrouwenkracht niet verstandelijk te analyseren of te “psychologiseren”. Wel door je diepe ademhaling te ervaren en door veerkrachtig te bewegen in de natuur. We duiken in het hart van ons groot mysterie door te aanvaarden wat er was, de cycli die beginnen en eindigen te erkennen en door een punt te zetten achter de oude minder zinvolle verhalen die we aan onszelf en anderen vertellen. We transformeren en scheppen samen vernieuwende verhalen en herkennen het licht in de schaduw en de schaduw in het licht. We omarmen de tegenpolen in ons, in de anderen en in het leven.

We wandelen op het pad van integratie, acceptatie en dankbaarheid. We aanvaarden de processen van het Leven om van wrok naar vrede te gaan, we erkennen onze persoonlijke kracht om van ontkenning van je talenten naar ontdekking van je kwaliteiten te gaan, we buigen onze onzekerheid en angst voor de toekomst om in verwondering voor wat het Leven ons geeft. We hebben de moed om samen te werken en steun te vragen en compassie en creativiteit te gebruiken voor onszelf en voor anderen. We durven vrolijk te zijn en te genieten met wat is.

Een weekend open voor iedereen, meisjes, moeders, zussen, vriendinnen, vrouwen van alle leeftijden, om volledig aanwezig te zijn voor jezelf, in de intimiteit van onze adem en ons lichaam. We stappen bewuster in ons levensavontuur om onze realiteit in volle kracht te beleven.

Wij nodigen jullie uit om samen onze archetypen te ontmoeten die ons leven tot nu toe hebben bestuurd en om te ontdekken welke andere archetypen je bewuster nu kan gebruiken.

We duiken in de zee en in onze levens poëzie. We zullen in het zand lopen en onze talenten tellen. We zullen ons bewust verbinden met onze baarmoeder, de basis van onze persoonlijke en creatieve kracht. We zullen ons verbinden met onze wilde vrouwelijkheid en al haar aspecten door middel van ademhaling, beweging, dans, woord en alles wat ons (inter) verbindt met de natuur en onze natuur.

Daniëlle en Ann De Wilde

Ze werken als coaches, mentoren en supervisors in organisaties en bij individuele klanten. Hun aanpak is meervoudig en gaat verder dan traditionele coaching. Ze combineren moderne kennis zoals neurowetenschappen, neuro linguïstisch programmeren, authentieke beweging, stemdialoog, Gestalt, storytelling, sociale wetenschappen met voorouderlijke heilige tradities zoals sjamanistische reizen, meditatie, ademhaling, vuur en waterceremonie, zang.

Danielle en Ann delen graag hun ervaringen die ze tijdens hun leven hebben gehad als dochter, zus, vrouw en grootmoeder. Gepassioneerd door mensen en opgegroeid in Afrika, volgden ze tal van trainingen in dans- en bewegingstherapie, ademhalingswerker, verhalenverteller en verhalenvanger, doula, provocatieve coach, Moon Mother (Miranda Gray), begeleiders van overgangen en rituelen naast meer menswetenschappelijke opleidingen, NLP training en coaching.

Wat hen drijft, is om de lessen te delen die ze hebben ontvangen van deskundige mannen en vrouwen, hoeders van oude tradities door ze te combineren met hun ervaring in organisaties. Ze werken met de creatieve kracht van groepen om relaties in gemeenschappen te versterken.

De workshop biedt je een intergenerationele en interculturele ontmoeting met vrouwen.

Ceremonie om de heilige aard van vrouwen te erkennen.

Onder de Indianen was de komst van de eerste menstruatie van het meisje (“maan” genoemd) de gelegenheid voor een groot feest. Deze nieuwe fase was een bron van vreugde voor iedereen, het was een belofte voor een nieuwe toekomst voor de gemeenschap. De “maan” van de jonge vrouw werd vereerd in vreugde. De jonge vrouw werd een hele dag als een godin beschouwd. De grootmoeders bereidden de meisjes voor op hun nieuwe rol in de gemeenschap en vertelden over de vrouwelijke mysteries en alle dingen die ze als vrouw konden leren. Deze jonge vrouwen geloofden in hun vrouwelijke krachten en kenden hun bijzondere rol in de gemeenschap.

In de huidige samenleving wordt de menstruatie en de vrouwelijke cyclus miskent. Soms wordt zelfs de komst van de eerste maandstonden als een bron van ongemak beschouwd. Over andere belangrijke momenten in het leven van een vrouw, zoals de menopauze, eerste liefdesverdriet, een miskraam, ziekte, afscheid vertelt men te weinig. Het blijft individueel terwijl het universele overgangen zijn die samen geheeld kunnen worden.

De cyclische aard van vrouwen wordt veelal overschaduwd door het liniair en presatiegericht denken van onze samenleving en door de vrouwen zelf.

Deze workshop stelt elke deelneemster in staat haar heilige vrouwelijke aard te ervaren en bewuster te kiezen hoe ze haar vrouwelijkheid inzet in en voor de gemeenschap.

Praktisch:

  • Op 29 en 30 augustus 2020, aankomst op de 28/08 vanaf 19.30 uur.
  • We raden aan om vrijdagavond aan te komen om te settelen en elkaar te leren kennen.
  • In residentiële formule, van zaterdag 9.30 uur tot zondag 16.30 uur. We werken ook op zaterdagavond.
  • Prijs: 180 euro (exclusief btw en accommodatie) voor de 2 dagen – eenvoudige accommodatie op locatie en hostelformule, meer informatie volgt na registratie.
  • Locatie: Brugge en we gaan naar de zee. Autodelen mogelijk.

Verblijf:

Mogelijkheid om in aparte kamers te slapen daarvoor is een tijdige inschrijving noodzakelijk.

https://www.karmelsarephta.com/kamer-of-zaal-boeken

Voor twee of vier persoonskamers kijk op : https://www.snuffel.one/nl/home/

ht=”496″ />

%d bloggers liken dit: