Feminine Power

> Terug naar Index Workshops

Exclusieve workshop : FEMININE POWER :  PERSOONLIJKE KRACHT zonder MASKERS  in VER-WONDERING voor de krachten van je ware natuur> FR

24 & 25 augustus 2019 –

We duiken in ons eigen hart, exploreren het Groot Mysterie dat we allemaal zijn via adem en beweging. –  > inschrijfformulier

femmes-plein-pouvoirangsten2Begin van het jaar : periode om de balans op te maken en plannen te maken voor de toekomst. Daniëlle en Fabienne nodigen jullie om dit thema te verkennen op een andere manier dan de mentale benadering, vanuit de ervaring, weg van psychologiseren en rationaliseren. Alleen door ademen en beweging.

Aanvaarden wat geleefd heeft, de cycli die eindigen, de scenario’s die ik genoeg gespeeld heb, die elementen transformeren, de lessen integreren, licht werpen op de schaduw, de polariteiten omarmen en het pad van loslaten, aanvaarden en dankbaarheid opgaan. Aanvaarden wat het Leven ons aanbiedt, wrok omzetten in sereniteit , op eigen kracht durven staan en die ook tonen aan de wereld, gelatenheid ruilen voor gezonde ambitie – de moed hebben om angst in beweging te zetten om te het geschenk van verwondering te ontvangen. Kijken naar het leven door de ogen van een kind en met de wijsheid van de volwassene Wijze vrouw.

Een weekend, open voor alle vrouwen, om volledig aanwezig te kunnen zijn voor jezelf, in de intimiteit van je adem en lichaam .. om heel bewust onze Heldinnenreis verder te zetten, onze realiteit vorm te geven vanuit kracht, dansen met het Leven in het Hier en Nu. We ont-moeten onze angsten, demonen, beperkende gedachten en onze poëzie, onze talenten, onze Kracht. En we drukken al die aspecten uit via bewust ademen, authentic movement, dans, via alles wat ons verbindt met de Natuur en onze natuur. Zijn ipv doen.

dan-fabDe coaches : Fabienne Doyen en Daniëlle De Wilde werken als professionele trainer-coach in organisaties en in individuele begeleiding. Ze hebben een ontologische benadering, een holistische aanpak die verder gaat dan traditionele coaching.

Ze mengen hedendaagse methodieken (neurowetenschappen, EFT, NLP, Authentic Movement, Voice Dialogue, ..) met tools uit de oude tradities (sjamanistische reizen, meditatie, breathwork, yoga, .. ), en bieden activiteiten aan die het transpersoonlijke benadrukken, waaronder de maandelijkse BAO-Breathing Circles.

Met een knipoog noemen ze zichzelf ‘urban shamans’ en ze complementeren elkaar met hun background, levenservaring en ervaringen in de ‘Circle of Life’, Four Winds, en de jaarlijkse Global Inspiration Conference (GIC) van de International Breathwork Foundation, waarin ze als vrijwilliger werken.

Wat hun hart doet kloppen en wat ze willen delen met zoveel mogelijk mensen is hun passie en dankbaarheid voor wat ze zelf leerden van wijze mannen en vrouwen, Elders, medicijnmensen die hoeders zijn van aloude tradities zoals de Tolteken, Laika’s en andere natuurvolkeren.

Praktisch :

  • Wanneer : 24 en 25 augustus 2019 -.  Van zaterdag 9.30 tot zondag 16.30. Zaterdagavond wordt ook gewerkt.
  • Waar : Brugge, vandaar zullen we naar de zee gaan – car pooling mogelijk
  • Prijs : € 180 Daniëlle De Wilde (BTW )niet inbegrepen d.dewilde@baogroup.be – 0495 660700 & Fabienne Doyen: f.doyen@baogroup.be

Meebrengen:

  1. Werken : schrijfgerief, matje en deken om op de grond te oefenen. Voorzie warme kledij voor buiten en binnen, en sloffen voor binnen.
  2. Eten en drinken : we delen wat iedereen meebrengt, gezonde voeding, light, bio bij voorkeur. Breng minimum 2 flessen water en 1 kg fruit, .. en al wat je zelf denkt nodig te hebben.
  3. Slapen :  . We werken zoveel mogelijk buiten aan zee. Je kan low budget formule blijven slapen bij Daniëlle of zelf zorgen voor je logement.

Inschrijven: > inschrijfformulierrest

%d bloggers liken dit: