Supervisiegroepen

Professionals zijn van mening dat als je wil coachen het een evidentie dat je jezelf ook laat coachen. > zie onze supervisiepagina .
Als je professionele coach wil worden is het vanzelfsprekend dat je blijft oefenen, je bijschoolt, leert van de aanpak van andere coaches en je open stelt voor feedback.
Zo dring je meer en meer door tot de kern van het beroep.

encouragerOok ervaren coaches blijven naar een supervisor gaan want wat we doen en hoe we zijn als coach heeft een impact op de doelstellingen van de coachee.
Supervisie maakt integraal deel uit van de integriteit en deontologie van het beroep van coach. Werken met mensen raakt ons in ons mens-zijn en we blijven ons ontwikkelen als persoon en als professional.
En soms worden we geconfronteerd met moeilijke momenten, patstellingen, momenten van machteloosheid of een wirwar van emoties. Soms weten we echt geen raad meer met wat een coachee aanbrengt.

Tijdens de supervisie wordt er gewerkt met concrete cases uit de coachingspraktijk. Je kan er je persoonlijke doelstellingen formuleren en uitgedaagd worden. Je oefent, krijgt en geeft feedback over specifieke coachingsvaardigheden.
Je wordt bewuster van je patronen, je breidt je veld van mogelijkheden uit en krijgt dieper inzicht in de coaching tools.
Op die manier leer je jezelf subtieler kennen, je krijgt meer bewustzijn over het menselijk functioneren, je patronen, je krachten. Je voelt je sterker in je schoenen,je formuleert groeipunten en werkt aan je credibiliteit.
Op de supervisiesessie krijg je feedback van je peers, maar ook van een ervaren senior coach. Het is een sterk moment van inspiratie en groei dankzij de kracht van de collectieve intelligentie.
Diegenen die hun ICF dossier voor de ACC en PCC accreditatie aan het voorbereiden zijn krijgen ook tips and tricks naast het attest van gevolgde uren met een mentor-coach.

De groep-supervisies gebeuren met minimum 3 deelnemers. Deze sessies staan ook open voor coaches, therapeuten, begeleiders, interne coaches die onze Explorer-Discoverer trajecten niet hebben gevolgd en willen proeven van onze holistische, integrale aanpak.

Adres : Raamstraat 71/01 te 8000 Brugge

Bijdrage : max. 3 deelnemers aan 70 excl. BTW per deelnemer > online inschrijven

De individuele sessies hebben plaats op vraag, neem contact op met Daniëlle
Je kan ook zelf een groepje vormen en data overeenkomen met de coaches. > zie onze supervisiepagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: